FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Webshop Blogg

Varsågod och slå dig ner!

När du kommer till mig inleder vi oftast med att du berättar vad du vill få ut av din läsning. Vad känns mest aktuellt för dig just nu, funderingar eller konkreta frågor. Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar information från dina guider och änglar.

Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare.

Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser även om det förekommer i någon form i så gott som varje läsning. Att förutsäga framtiden är att ha en förmåga att sammanfoga eller särskilja vad som är troligt och vad som är oundvikligt. ​Vi styr vår tillvaro med vår fria vilja med hjälp av vilken vi möter och hanterar de ödesbestämda situationerna och erfarenheterna. Mitt fokus ligger på att identifiera din livsväg kopplad till den frågeställning som du behöver hjälp med, identifiera djupt rotade negativa mönster som du vill göra dig av med och coacha dig så att du själv kan skapa det liv, förhållande eller yrkesväg som du vill ha.

Varje möte är unikt varför mitt arbetssätt skiftar. Som hjälpmedel använder jag oftast orakelkort eller tarotkort vilka hjälper mig att behålla fokus och vara objektiv.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din timme är det bra om du har tänkt ut någon eller några huvudpunkter som känns mest aktuella just nu. Eftersom jag inte har ett väntrum ser gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent.

Tack för att du inte använder parfym när du kommer till mig.


Telefon eller Skype

Om det är bråttom eller om du av andra skäl inte kan ta dig till mig kan du få vägledning på telefon eller via Skype. Det faktum att vi inte befinner oss i samma rum har ingen betydelse för min förmåga att läsa av dig och förmedla information.


Boka in en tid:

Börja med att boka in en tid i kalendern. I kalendern kan du välja 30 minuter eller en timme, via telefon/Skype eller personligt möte.


Betala:

När du bokat in din tid betalar du din läsning. Om inget annat överrenskommits ser jag helst att du betalar till mitt bankgiro eller med ditt betalkort via PayPal. Om någon av alternativen inte skulle passa dig går det bra att betala kontant på plats.

Pris:

900:- 60min

600:- 30min

Bankgiro 5494-6843

 PayPals

Säkra betalningar med ditt betal- eller kreditkort

Vagledning

Telefon 073-590 38 49 eller via e-post info@branka.se

 

Tillbaka

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49