FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Artiklar Shop
Soul Reading

Vägledning

När du kommer till mig inleder vi oftast med att du berättar vad du vill få ut av din läsning. Vad känns mest aktuellt för dig just nu, funderingar eller konkreta frågor. Det är som ett vanligt samtal där jag förmedlar information från dina guider och änglar. Som clairvoyant kanal tar jag emot bilder, känslor och tankar. Det som kommer till mig kan ligga i nuet, gå tillbaka eller framåt i tiden. Det ska vara till hjälp för dig i olika livssituationer och underlätta för dig att komma vidare. Varje möte är unikt varför mitt arbetssätt skiftar. Som hjälpmedel använder jag oftast orakelkort eller tarotkort vilka hjälper mig att behålla fokus och vara objektiv.
​​

Mitt sätt att arbeta fokuserar inte på exakta framtidsförutsägelser även om det förekommer i någon form i så gott som varje läsning. Min tro är att vi formar framtiden med vår egen fria vilja. I kraften av vår fria vilja möter vi och hanterar de ödesbestämda situationerna och erfarenheterna. Jag tittar på vad som är troligt och vad som är oundvikligt men mitt fokus ligger på den frågeställning som du behöver hjälp med, eventuella blockeringar och obalanser samt den mest framkomliga vägen fram. Du kan boka 60 min eller 30 min samtal beroende på dina behov.

Bra att veta

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid med mig är det bra om du har tänkt ut någon eller några huvudpunkter som känns mest aktuella just nu. Eftersom jag inte har ett väntrum ser jag gärna att du kommer i tid d v s varken för tidigt eller för sent.

Telefon eller Skype

Om du inte kan ta dig till mig kan du få vägledning på telefon eller via Skype. Det faktum att vi inte befinner oss i samma rum har ingen betydelse för min förmåga att läsa av dig och förmedla information.

Pris:

30 min 600:-

60 min 900:-


Soul Reading

Du kan boka en Soul Reading när du kommit till en punkt i ditt liv då du vill veta mer än om du kommer få det där jobbet du sökt eller när du kommer träffa mannen eller kvinnan i ditt liv. Med det vill jag inte säga att våra vardagliga frågeställningar inte är viktiga utan att vi i en Soul Reading går bortanför det vardagliga och in på en djupt själslig nivå. Du får en klarare bild av din livsväg (Dharma) och dina livsläxor (Karma). En Soul Reading kan hjälpa dig att förstå din själs tema, livsvägen och ditt yttersta syfte. För många blir det en aha-upplevelse där pusselbitar faller på plats och mycket av det som tidigare kanske varit svårt att förstå klarnar och blir tydligt när det sätts i ett djupare sammanhang.

En Soul Reading session börjar med att jag avsätter 15 minuter för min förberedelse. Jag har då tonat in mig på din energi och har redan börjar få information från dina och mina guider samt änglar när du kommer till mig. Du kan också välja att höras via telefonen eller via Skype.


Pris:
75 min 1200:-
Tidsåtgång 15 min (min förberedelse) + 60 min samtal och coaching,

Läs mer om Soul Reading >>>


Boka in en tid och betala

Börja med att boka in en tid i kalendern enligt den tid och typ av vägledning du önskar. Du kan välja personligt möte eller via telefon/Skype.

Om du kommer till mig är jag tacksam om du inte använder stark parfym.

Avboka en tid

Med ditt bekräftelsemail får du en avbokningskod som du kan använda om du behöver göra en avbokning. Koden kan användas fram till 24h innan den bokade tiden. Uteblir du från din bokade tid faktureras den i efterskott.

 


Betala:

När du bokat din tid i bokningskalendern betalar du för den med de alternativ som finns och som passar dig bäst. Om inget annat överenskommits ser jag helst att du betalar till mitt bankgiro eller till mitt Swishnummer nedan. Du kan även betala med ditt betalkort eller kreditkort via PayPal. Om någon av dessa alternativ ändå inte skulle passa dig går det bra att betala kontant på plats.

Pris:

Vägledning 60 min                  900:-  

Vägledning 30 min                  600:-  

Soul Reading 15 min+60 min 1200:-

Bankgiro 5494-6843

Swish 123 307 94 72

 PayPals

Säkra betalningar med ditt betal- eller kreditkort

Vagledning

Telefon 073-590 38 49 E-post info@branka.se

 

Hem

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49