FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
Soul Reading

Soul Reading

På en djupt själslig nivå har våra liv ett syfte. Vi känner ofta en stark längtan och dragning mot att hitta vägar att uttrycka vårt syfte på ett mer konkret sätt. Som tur är har vi våra guider och änglar omkring oss som kan hjälpa oss att komma i kontakt med vilka vi är bortanför våra världsliga värderingssystem. De flesta människor kommer någon gång fram till de stora frågorna. Varför är jag här? Vad ska jag göra? Varför upprepar jag samma mönster? Vad ska jag lära mig egentligen?

Under en Soul Reading session får du information som hjälper dig att se dig själv på ett nytt sätt och så som du verkligen är på en själslig nivå. I en Soul Reading talar din själ till dig igenom dina guider och änglar. Du får en klarare bild av din livsväg (Dharma) och dina livsläxor (Karma). Det kan hjälpa dig att förstå din själs tema, livsvägen och ditt yttersta syfte.

Du kan boka en Soul Reading när du kommit till en punkt i ditt liv då du vill veta mer än om du kommer få det där jobbet du sökt eller när du kommer träffa mannen/kvinnan i ditt liv. Med det vill jag inte säga att våra vardagliga frågeställningar är oviktiga. I en Soul Reading går vi bortanför det vardagliga och in på en djupt själslig nivå. Vi tittar på ditt Karma, Dharma och syfte. Vi är alla här för att utvecklas, lära och för att manifestera våra unika talanger i världen. För många blir en Soul Reading en aha-upplevelse där pusselbitar faller på plats och mycket av det som tidigare kanske varit svårt att förstå blir klart och tydligt när det ses på ett multidimensionellt sätt.

En Soul Reading session börjar med att jag avsätter 15 minuter för min förberedelse. Jag har då tonat in mig på din energi och har redan börjar få information från dina och mina guider samt änglar när du kommer till mig. Du kan också välja att höras via telefonen eller via Skype. Kvalitén på vägledningen påverkas inte negativt på något sätt om vi inte befinner oss i samma rum. Tidsåtgång 15 min (min förberedelse) + 60 min samtal och coaching. 

Tack för att du inte använder parfym när du kommer till mig.

Tidsåtgång:

15 min (min förberedelse)

60 min samtal och coaching

Pris:
1200kr

Betala:

När du bokat din tid i bokningskalendern betalar du för den med de alternativ som finns och som passar dig bäst. Om inget annat överrenskommits ser jag helst att du betalar till mitt bankgiro eller med ditt betalkort/kreditkort via PayPal. Om någon av alternativen inte skulle passa dig går det bra att betala kontant på plats.

Bankgiro 5494-6843

 PayPals

Säkra betalningar med ditt betal- eller kreditkort

Telefon 073-590 38 49 E-post info@branka.se

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49