FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Frågor och svarHur arbetar ett medium?Vad är Clairvoyance? 

 

 

  

Solarplexuschakrat

Stå i din egen kraft!

 

Det tredje chakrat, också kallat solar plexus, vibrerar på samma frekvens som färgen gul. Solar plexus chakrat hittar man halvvägs mellan naveln och bröstkorgen. Detta energicentrum speglar vår förmåga att motivera oss själva, vilja och intention, fysisk energi samt självkontroll. Den speglar också väl vi tar ansvar för våra egna liv. När det tredje chakrat är i balans har vi en sund kontroll och upplever att vi styr snarare än att vi blir styrda av någon eller något utanförstående.

 

På ett fysiskt plan är det tredje chakrat kopplat till magen, bukspottkörteln, gallblåsan levern, njurarna och korsryggen. På ett intellektuellt plan påverkar det vår förmåga till beslutsamhet och riktning, det personliga ledarskapet. På ett känslomässigt plan kommer det till uttryck som tillit till den egna intuitionen och mod att ta risker när så behövs.

 

Det tredje chakrat skvallrar om vilka trossystem du lever efter och vad du tycker om dig själv. ”Jag är snygg”, ”Jag är ett offer”, ”Jag är kreativ”, Jag är oteknisk” osv. Din personlighet tar form här. Om din kraft är balanserad kommer du att kunna fokusera på det du verkligen vill göra och åstadkomma med ditt liv. Du kommer att ha ett gott självförtroende och du kommer att vara dig själv trogen när det gäller det som är viktigt för dig på både ett fysiskt, känslomässigt och psykiskt plan. En stark integritet ger en sund självsäkerhet grundad på tilliten till den egna intuitionen. Den personliga integriteten är också nödvändig för att hitta motivationen i olika sammanhang. Solar plexus är sätet för vår förmåga att sätta gränser, bli arg och stoppa eventuella negativa och aggressiva påhopp samt är centrum för vår personliga styrka.

Läs mer i e-boken Chakra, 7 nycklar till verkig balans.

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49