FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Webshop Blogg
Änglar Änglakort Chakra Medialitet AMORGOS Kontakt

Resa till och från Amorgos Program Boende


PROGRAM

Hatha Yoga med Helene Walles Hay

Ordet Hatha kommer från Sanskrit, där Ha betyder sol och Tha betyder måne. Hathayogans syfte är att främja inre lugn genom att balansera energierna från dessa två. De mjuka, fysiska stretchande positionerna, asanas, hålls mer statiska och görs i ett lugnare tempo än i andra mer fysiska och dynamiska yogaformer. Positionerna kombineras med andningsövningar och olika meditationstekniker för att uppnå balans mellan kropp och sinne. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla oavsett tidigare erfarenhet. Helene arbetar intuitivt och tonar in sig på gruppens, dagens och öns energi för att anpassa yogapasset därefter. Med sin mjuka, varma energi och långa erfarenhet som yogalärare kan vi tryggt låta oss ledas av Helene till vår inre plats av lugn, balans och öppenhet.

Änglamagi med Branka Okeijn

Yogan öppnar upp oss och skapar ett fritt flöde av energi i våra kroppar. Detta tillstånd är idealiskt när vi därefter fortsätter att expandera vår energi och tar kontakt med änglarna. För närvarande genomgår vi alla ett stort medvetandeskifte och en förändringsprocess i vilken vi har tillgång till en ny grupp av änglar. De är här för att stödja oss att transformera all negativitet så att vi kan höja vår medvetenhet och komma i kontakt med våra andliga förmågor. Branka tar oss igenom en process där vi släpper de begränsningar vi har så att vi kan lära känna de nya änglarna och deras visdom. 
Sedan 2008 har Branka tagit emot budskap och nya koncept som för första gången här presenteras i en samlad serie lektioner. Vi får en blandning av esoterik, mystik och en praktisk väg kantad av änglaljus som leder oss bortom den synliga världen till en större medvetenhet om vår egen sanna andliga natur.

Så här kan en dag se ut:

7:45               Yoga med Helene
9:00               Frukost
10:30-13.00   Workshop med Branka

Fri tid med exempelvis lunch vid stranden, spa, jacuzzi, vandring eller annan aktivitet.

16:00-17:30  Workshop med Branka
17:30-18:45  Yoga med Helene
19:30             Middag

Vi följer öns rytm och naturens skiftningar varför programmet kan komma att justeras för att passa gruppens och stundens energi.

UTFLYKTER

Halvdagsutflykt

Vi kommer ha en skön vandring upp till klostret Theologos där vi njuter av den fantastiska utsikten och gör en gemensam meditation. För dig som vill ha en större utmaning fortsätter vandringen upp till öns högsta berg Stavros.

Amorgos har en stor mångfald av flora och är ett riktigt örtparadis. På ön finns omkring 600 arter. Denna biologiska mångfald liksom kvaliteten, och då särskilt de farmaceutiska aromatiska växterna med ett högt innehåll av eteriska oljor, kan bero på kombinationen av öns mikroklimat, dess speciella geologi och geomagnetism. Amorgos är en smal men lång ö med relativt hög höjd och är mycket kuperad vilket erbjuder gott om yta för floran. Vi besöker byn Lagada där vi hälsar på i destilleriet och får möjlighet att handla med oss oljor och teer som utvinns från de örter som växer på ön. Om vi har turen med oss, för med greker kan man inte vara helt säker, kanske öns örtmagiker Vangelis dyker upp...

Heldagsutflykt

Heldagsutflykten företas med bil så att vi hinner besöka några av de mest intressanta platserna på ön. Vi besöker ödebyn Asfontelitis där vi mediterar med kristallerna som är både synliga och starkt närvarande. Färden tar oss vidare till klostret Hozoviotissa byggt år 1017 som bokstavligt talat hänger över en klippa 300m över havet. Enormt vackert med underbar utsikt. Vi besöker också Valsamitis klostret där sägnen säger att kvinnorna spådde i vatten vilket drog till sig människor från hela Medelhavsområdet för råd, rekreation och andligt helande. Huvudorten Chora sägs vara en av de finaste byarna i ögruppen Kykliaderna. Här vandrar vi i de pitoreska gränderna och avnjuter en härlig lunch.


                                                                                                                                                                                Tillbaka

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49