FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

 

  

Medialitet

Förmågan att ta emot information och vägledning från en källa bortanför det fysiskt konkreta, oavsett varifrån den kommer eller hur den yttrar sig, är inte förbehållet en liten exklusiv skara människor. Alla människor är mer eller mindre mediala och använder sig av sin medialitet även då de inte är medvetna om det. Oftast växer vi upp i en miljö som inte belönar annat än det som i vår tid uppfattas som logiskt och vetenskapligt bevisbart. Därför utvecklar vi ofta inte vår medialitet och ibland förnekar vi den till och med.

 

Vi tar emot information på olika sätt. Det är oftast en blandning av olika sinnen så som hörsel, syn och känsel. Någon eller några av våra fyra olika kanaler, clairvoyance, claircognizance, clairsentience, och clairauidiece aktiveras. Informationen finns tillgänglig för oss alla och den kan komma från olika källor. Det vi kallar för det högre jaget eller vår egen inre röst, änglar, Gud, guider eller själar som passerat över. Om man vill förenkla det kan man helt enkelt kalla det för "källan" eller Universum. Information och hjälp från Universum är alltid kärleksfull och upplyftande. Den talar om för dig hur du kan förbättra något i ditt eller andras liv. Den hjälper dig att hitta din livsväg och att fatta beslut som är i samklang med den du är och din livsuppgift.

 

Genom att höja ditt medvetande kan du göra dig uppmärksam på hur det fungerar för dig. Hur plockar du upp information? Med lite träning kan du lära dig att känna skillnaden mellan dina konstruerade tankar, känslor, bilder och den verkliga vägledningen som kommer inifrån dig själv och från ditt alldeles egna supportteam i Universum.

 

 Tillbaka

 

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49