FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Artiklar Shop
Intuitive Angel Messenger™ Certifiering Intuitive Angel Messenger™ Avancerad


I-AM-2018-Vinjett.jpg

ARBETA MED ÄNGLATERAPI

Känner du dig vägledd att hjälpa både dig själv och andra att leva ett bättre och rikare liv? Vill du lära dig hur man kan förmedla budskap och healing från Änglarna? Om du drömmer om att ha en andligt baserad karriär där du arbetar professionellt med Änglar och andlig healing, kommer du att älska den här utbildningen.

Änglar hjälper oss att lösa problem som är förknippade med gamla beteenden, rädslor och blockering. De hjälper oss att se och förstå detta både i andra människor och inom oss själva. Du kommer att utveckla din förmåga att ge healing och att ta emot samt förmedla budskap både på ett personligt och professionellt plan. Du får praktisk träning, stöd och vägledning i etiska frågor. Kursen passar även dig som redan arbetar med en behandlingsmetod eller terapimetod och vill addera ytterligare en dimension till detta.

 

FÖR DIN PERSONLIGA UTVECKLING OCH HEALING

Utbildningen passar alla som känner sig dragna till Änglarnas höga energier och som vill vara yrkesverksamma inom områden som andlig coaching, vägledning och healing. Den passar också dem som är fokuserade på sin egen andliga utveckling och för personlig healing. Genom att förstå hur vi kan synkronisera hjärtats visdom med vår clairvoyance (klarsyn) kan vi leva friare och hitta nya vägar för vårt liv.


EN DEL AV INNEHÅLLET

  • Öppna upp dina kanaler för kommunikation
  • Att tala med Änglar och hur man förmedlar budskap
  • Samarbeta med Änglarna för att hela eventuella blockeringar och obalanser
  • Grunderna i hur man kommunicerar med andevärlden
  • Meditationer och tekniker för balansering, beskydd, rensning och healing
  • Du kommer att göra många olika typer av läsningar både med och utan änglakort
  • Att arbeta som terapeut och hur man bygger upp sin verksamhet

CERTIFIKAT

Kursen löper över fyra intensiva kursdagar updelade på två tillfällen. Däremellan kommer du att få hemuppgifter där du ska praktisera det du lärt dig. Certifikat utfärdas när du deltagit på samtliga kursdagar samt inlämnade och godkända hemuppgifter inom angiven tid.

ÖVRIGT

För att delta på workshopen behöver du vara fysiskt och emotionellt stabil.

Workshopen passar både nybörjare och redan etablerade terapeuter eftersom alla arbetar utifrån sin egen utgångspunkt och nivå. För att du ska få ut maximalt av workshopen bör du ha grundläggande kunskaper om och ett intresse för Änglar. Deltagaravgiften måste vara betald i sin helhet. Vi tar emot föranmälningar men en plats reserveras för dig först när deltagaravgiften registrerats som betald.

Facebook-logga-2.jpg

För dig som är certifierad finns en privat grupp på Facebook där du kan hålla kontakt med dina kurskamrater, träffa nya vänner och utbyta erfarenheter. Klicka på Facebook ikonen till till vänster för att komma dit.


 

_MG_0184Branka_BW_300dpi-(7).jpgBRANKA OKEIJN arbetar som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Branka är känd och uppskattad för sitt arbete med Änglar och det jordnära förhållningssätt till andlighet som gör att hennes undervisning blir konkret och okomplicerad. Hon har lång erfarenhet som andlig vägledare och kursledare.

Läs mer om Branka

Aktuell kursomgång Stockholm 

Dag 1 och 2 den 15-16 juni
Dag 3 och 4 den 31/8-1/9

Tid: 10.00-18.00

Plats: SIS, Tegnergatan 24, Stockholm Karta
Kurspris 6500:-

Nya datum för Stockholm för vintern 2019/2020 kommer upp under sommaren.

Dag 1 och 2
Dag 3 och 4

Tid: 10.00-18.00

Plats: SIS, Tegnergatan 24, Stockholm Karta
Kurspris 6900:-

Andra orter

Jag åker gärna ut i landet och håller kurs. Minimi antal deltagare är ca 10 st. Du kan ta kontakt med mig lämpligen via mail till info@branka.se Jag reser regelbundet till Helsingborg och har även återkommande besök i Gävle varför dessa orter är särskilt lämpliga.

Vi tar emot föranmälningar men du säkrar din plats genom att betala in kursavgiften i sin helhet. Du skickar ditt namn, telefonnummer och vilken kurs du önskar delta på via mail till info@branka.se. Bekräftelse skickas ut till dig via e-mail. När din betalning kommit oss tillhanda reserveras en plats för dig. För din information och trygghet läs igenom boknings och betalningspolicyn innan du anmäler dig. Läs mer här

 Tillbaka

Kurspris: 6900:-

Betalningsalternativ:

Bankgiro 5494-6843

Swish 123 307 94 72

PayPal kan betalas med din PayPal kredit eller med ditt betal- eller kreditkort.

 PayPals

Säkra betalningar med ditt betal- eller kreditkort.

Välj ort

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49