FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
Intuitive Angel Messenger™ Certifiering Intuitive Angel Messenger™ Avancerad

I-AM-med-datum-2.jpg

FÖR DIG SOM VILL ARBETA MED ANDLIG COACHING OCH HEALING

En Intuitive Angel Messenger™ förmedlar vägledande budskap från änglar och kanaliserar änglarnas energier för att hela och balansera energikroppen samt klippa negativa bindningar som man kan ha till personer, platser och omständigheter. Denna arbetsmetod kallas änglaterapi och ska vara till hjälp för människor att läka, utvecklas och hitta sin egen väg i livet.

 

BUDSKAP FRÅN ÄNGLAR

Att ta emot och förmedla budskap är ett fantastiskt sätt att stå i kontakt med Änglarna och den Gudomliga energin. Känner du dig vägledd att hjälpa både dig själv och andra att leva ett bättre och rikare liv? Vill du vara yrkesverksam inom andlig coaching, medial vägledning och healing? Workshopen passar alla som känner sig dragna till Änglarnas höga energier. Den erbjuder praktisk träning, professionellt stöd och vägledning i etiska frågor för dig som önskar utveckla din förmåga att ta emot och förmedla budskap både på ett personligt och professionellt plan.

FÖR DIN EGEN ANDLIGA UTVECKLING OCH HEALING

Kurserna passar även dig som i första hand är fokuserad på din egen andliga utveckling och för personlig healing.

Läs mer om Intuitive Angel Messenger™ Certifiering

Läs mer om Intuitive Angel Messenger™ Avancerad 

_MG_0184Branka_BW_300dpi-(7).jpg

BRANKA OKEIJN arbetar som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Branka är känd och uppskattad för sitt arbete med Änglar och ett jordnära förhållningssätt till andlighet som gör att hennes undervisning blir konkret och okomplicerad. Hon har lång erfarenhet som andlig vägledare och kursledare.
Läs mer om Branka

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49