FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Artiklar Shop
Anmälan och betalning

In-Transformation-Process.jpg

ÄR DU REDO ATT LEVA FULLT UT?

Välkommen till två intensiva och transformerande dagar! Lär dig hur du kan leva ditt liv inifrån och ut i samklang med din livsuppgift. Workshopen är för dig som vill identifiera och lösa upp blockeringar som hindrar dig från att komma i kontakt med den verkliga anledningen till att du är här. När du upptäcker din inre kraftplats, din styrka, förändras allt. Din förmåga att förstå dig själv och andra ökar.
 

VARFÖR ÄR JAG HÄR? VILKEN ÄR MIN LIVSUPPGIFT?

Vid någon tidpunkt i en människas liv ställer hon sig de stora frågorna. Varför har jag kommit hit? Vilket är syftet med mitt liv? Det är allas vår djupaste längtan att leva på ett meningsfullt och uppfyllande sätt. När vi är i samklang med vårt högre jag reflekteras detta i våra liv och vi kan se hur tillvaron genomsyras av harmoni och hur allt faller på plats helt naturligt.

UNDER WORKSHOPEN KOMMER DU ATT

  • Få en fördjupad förståelse för vad som ligger i begreppen livsväg och livsuppgift
  • Lära dig hur Änglar kan hjälpa dig på varje steg i ditt liv och vem som är din personliga hjälpare och guide på din livsresa
  • Kartlägga och identifiera ditt livs syfte och just din unika livsväg
  • Transformation - vad håller dig tillbaka och vilka tankar, beteenden och mönster behöver du släppa
  • Arbeta med In-Transformation Process™ metoder för att lösa upp blockeringar
  • Övningar och meditationer för att expandera ditt energifält.

_MG_0184Branka_BW_300dpi-(7).jpg

BRANKA OKEIJN arbetar som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. In-Transformation Process™ är ett resultat av Brankas långa erfarenhet som andlig vägledare och kursledare inom andlig utveckling samt den kunskap och metoder hon använt under åren som ledarskapsutvecklare och coach. Branka är känd och uppskattad för sitt arbete med Änglar och ett jordnära förhållningssätt till andlighet som gör att undervisningen blir konkret och lätt att använda i vardagslivet.
Läs mer om Branka

Datum: -----

Tid: 10.00-18.00

Plats: Tegnergatan 24, Stockholm Karta

Pris: 2900:-

Vi tar emot föranmälningar men du säkrar din plats genom att betala in kursavgiften i sin helhet. Du skickar ditt namn, telefonnummer och vilken kurs du önskar delta på via mail till info@branka.se. Bekräftelse skickas ut till dig via e-mail. När din betalning kommit oss tillhanda reserveras en plats för dig. För din information och trygghet läs igenom boknings och betalningspolicyn innan du anmäler dig. Läs mer här

Betalning görs direkt till bankgiro 5494-6843 eller via PayPal.

Säkra betalningar med ditt betal- eller kreditkort.

Välj ort

Tillbaka

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49