FB-ikon.png Insta-ikon.png

Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Kunskapen om vårt energisystem med de 7 huvudchakrorna i centrum har sitt ursprung i de österländska andliga traditioner där man ser de 7 primära chakrorna som en grund för vår mänskliga existens. Varje chakra representerar olika aspekter av vårt liv så som våra psykologiska, fysiska, känslomässiga och andliga mönster. Om vi tar oss tid att lära om hur vårt chakrasystem fungerar får vi få ett fantastiskt redskap som vi kan använda för att förstå oss själva, vår omgivning och alla aspekter av våra liv. Vi kan lära oss vad som orsakar obalanser och hur vi kan återställa dem.

Ett blockerat chakra kan skapa mentala, känslomässiga, fysiska och/eller andliga problem. Oavsett om vi använder kosten, kristaller, reiki eller någon annan form av energihealing är det viktigt att vi medvetet söker att läka och återställa balansen i energisystemet. Nedan kan du lite kortfattat läsa om de olika chakrorna och om du vill fördjupa dig hittar du min min e-bok Chakra, 7 nycklar till verklig balans i webbshopen.

Det första chakrat   Baschakrat
Det andra chakrat   Sakrala chakrat

Det tredje chakrat   Solarplexus chakrat

Det fjärde chakrat   Hjärtchakrat

Det femte chakrat   Halschakrat

Det sjätte chakrat   Tredje ögat chakrat

Det sjunde chakrat  Kronchakrat

   

Chakra, 7 nycklar till verklig balans

I e-boken Chakra, 7 nycklar till verklig balans, får du lära dig det mest grundläggande du behöver veta för att skapa mer balans och välbefinnande i ditt liv. Du får 45 lättlästa och intressanta A-4 sidor samt konkreta vardagliga tips för varje chakra.
Ladda ner direkt till din dator eller surfplatta.
Läs mer

Chakra Healing CD

Meditera, balansera och lär dig mer om chakrorna på CD!Meditationerna tar dig ut på en inre resa igenom dina 7 huvudchakror. Genom ökad kunskap och förståelse för din kropps signaler kan du expandera ditt medvetande och leva ditt liv i harmoni med världen. Finns både på CD och att ladda hem.

Läs mer

 


Chakra Aktivering Workshop

Läs mer

Hem

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49