FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Webshop Blogg
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar


 

 

 

Ibland flyter livet på enligt plan och ibland har det en tendens att sätta käppar i hjulet för oss, därav denna lite sena inbjudan till Änglamingel™ den 16 maj. Som kompensation bjuder jag in här till en extra intressant kväll då jag tänkte att vi alla skulle testa på att kanalisera. Många säger sig göra det men få förstår vad det verkligen innebär och hur man kan veta att man verkligen kanaliserar en högre energi och inte bara sitt ego.

När man kanaliserar går man in i en annan och högre energifrekvens än den man normalt befinner sig på. Detta kan ibland inträffa spontant när man gör något meditativt som inte kräver att man är helt fokuserad på det man gör. Det kan t ex hända när man dammsuger, går på motionsbandet, promenerar och liknande monotona aktiviteter. Vad då kan inträffa är att man, för en stund, går in i ett neutralt läge då en del av hjärnan är upptagen med sysslan men en annan del är frikopplad och kan vandra fritt. Vår frekvens skiftar och vi kan få in information även då vi inte medvetet söker den.

Vi kan även medvetet försätta oss i ett meditativt tillstånd, eller lätt trans, då vi loggar in oss på, vad man skulle kunna kalla, den kosmiska informationscentralen där olika frekvenser resonerar med t ex. färger, ljus, ljud och chakran. Att vara mottaglig för högre frekvenser och att skilja den ena från den andra är oftast inget man lär sig på en kafferast men en bra början är att veta vad man gör, hur och vad man behöver tänka på. Jag kommer berätta om grunderna för kanalisering och vi gör en gemensam ljuskanalisering och ser vad som händer. Låter det spännande? Om ja, välkommen som vanligt kl 19.00!

Vi avslutar kvällen traditionsenligt med en kortare änglaseans.

Välkommen
Branka

 

STOCKHOLM 16/5, 13/6, 5/9, 3/10, 1/11, 4/12
Tid:
kl 19-21
Plats: Academy for Inner Potential - Högbergsgatan 48 - Stockholm Karta

Deltagaravgift 250:-betalas kontant på plats eller via Swish till 073- 590 38 49

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna öppnas kl 18.30 och stängs kl 19.00

Anmälan
Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är tacksamma om du anmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen.


Om Änglamingel™

Änglamingelstartades den 9 maj 2007 som ett svar på kursdeltagares och klienters önskemål om ett öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor och för nyfikna som har funderingar om andlighet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema. Kvällen inleds med en kortare föreläsning med frågestund och avslutas med en änglaseans. Vanligtvis annonseras temat minst en vecka i förväg via nyhetsbrev, här på hemsidan Instagram och på Facebook, se Branka Okeijn Official. Oavsett temat får du möjlighet att ställa frågor som t ex. kan handla om hur du kan utveckla din egen intuition, änglar, andevärlden, medial utveckling eller annat som du funderar över. Branka svarar på dina frågor och tar upp aktuella ämnen. Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen.

Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™ anmäl dig till Nyhetsbrevet. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.


Nyhetsbrev-test2.png

Tillbaka

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49