FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Kontakt Webshop
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar

 

 

 

Välkommen till årets första Änglamingel™

DET VAKNA HJÄRTAT

Enligt vår tradition startar det nya året med en utblick på 2018. Vilka kvalitéer bär det med sig, vad behöver vi tänka på, arbeta på och lära oss att bemästra? Även om de stora dragen i vår livsresa bestäms innan vi inträder en inkarnation har vi också en fri vilja och möjlighet att skapa vad vi önskar. 2018 frågar oss, vad vill du, vart är du på väg och är du helt säker på att det är det du innerst inne vill. Det är året då du är beredd att gå riktigt djupt. Dramat mellan vad vårt intellekt säger oss och vad hjärtat viskar kommer att spelas i tolv akter, från januari och ända till december.

Vi dras mot att gå åt det håll vår själ kallar oss att gå. Under ett 11-år dvs. 2+0+1+8=11 (1+1=2) kan vi verkligen se oss själva från ett högre perspektiv. På samma sätt, när vi tittar oss i spegeln, kan vi nu se djupt in i våra egna ögon och verkligen se vad vi gömmer där. Dubbelettorna fungerar som en strålkastare som visar oss allt, både det vi vill se och det vi INTE vill se.

Både på en kollektiv nivå och på individnivå kommer vi behöva ifrågasätta de så kallade ”sanningarna” vi matats med. Utmaningen handlar om att i inte längre låta sig styras av den yttre världens påverkan utan i stället pröva sin potential och koppla sig samman med det energifält som den oändliga intelligensen omger oss med. De universella energierna som påverkar oss alla ger oss en möjlighet att röra oss ut ur det lilla jaget och in i hjärtats energi. In till en plats där vi är hela, fria från intellektets begränsningar och där verkliga mirakler kan ske.

Kvällen startar med en kortare föreläsning då jag belyser det kommande året vartefter du kan räkna ut ditt eget personliga år i numerologin. Jag kommer i korthet gå igenom vad respektive år står för då det alltid är värdefullt att ha klart för dig var i sin cykel man befinner sig.  På så sätt får alla med sig något vägledande från kvällen vilken avslutas som vanligt med en änglaseans.

Välkommen
Branka

Den 18 januari
Tid:
kl 19-21
Plats:
Högbergsgatan 48, Stockholm
Deltagaravgift 250:-betalas kontant eller via Swish till 073-590 38 49

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan
Årets första mingelkväll brukar vara det mest välbesökta och även då lokalen är rymlig kan det bli fullsatt. Föranmälan är som regel inte nödvändig men till detta tillfälle är vi extra tacksamma om du anmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen. 


STOCKHOLM 18/1, 21/2, 21/3 - GÄVLE 5/3 klicka här
Tid:
kl 19-21
Plats: Academy for Inner Potential - Högbergsgatan 48 - Stockholm Karta

Deltagaravgift 250:-betalas kontant på plats eller via Swish

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna stängs kl 19.00

Anmälan
Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är tacksamma om du anmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen.


Om Änglamingel™

Änglamingelstartades den 9 maj 2007 som ett svar på kursdeltagares och klienters önskemål om ett öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor och för nyfikna som har funderingar om andlighet och personlig andlig utveckling.

Varje täff har ett tema. Kvällen inleds med en kortare föreläsning med frågestund och avslutas med en änglaseans. Vanligtvis annonseras temat minst en vecka i förväg via nyhetsbrev, här på hemsidan Instagram och på Facebook, se Branka Okeijn Official. Oavsett temat får du möjlighet att ställa frågor som t ex. kan handla om hur du kan utveckla din egen intuition, änglar, andevärlden, medial utveckling eller annat som du funderar över. Branka svarar på dina frågor och tar upp aktuella ämnen. Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen.

Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™ anmäl dig till Nyhetsbrevet. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.


Nyhetsbrev-test2.png

Tillbaka

Copyright © 2017 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade.