FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Webshop Blogg
Anmälan och betalning

Stå i kontakt med dina änglar


 

 

 

En av våra kanske största utmaningar i livet är att skala av vad andra lagt på oss och den självbild vi har som ofta grundar sig på den återkoppling vi fått från vår omgivning. Att komma i kontakt med den personen vi är menade att vara är en resa som ofta börjar med en ökad medvetenhet och ett uppvaknande som leder till att vi söker kontakt med vårt andliga jag. Ofta kan denna inre resa vara ganska förvirrande och kantas av obekväma känslor och insikter. Vi kanske går omkring med en känsla av att det finns något mer, något odefinierbart som vi kanske inte riktigt lyckas sätta ord på. Men vi vet ändå att det är något nytt som komma ska skulle vi bara vågar sträcka oss utanför vår begränsande värld.  

Förändringar, även då de är välkomna, är inte alltid enkla men det betyder inte nödvändigtvis att du är vilse eller att du tappat kontakten med ditt sanna jag. Tvärt om kan du använda dessa faser till att lära känna dig själv bättre, bli tryggare med vem du är och säkrare i dina relationer till andra. På Änglamingel™ den 21 mars berättar jag om de 7, ibland obekväma, tecknen på att du verkligen är i kontakt med ditt sanna jag. Kvällen inleds med föreläsningen och avslutas som vanligt med en änglaseans då jag förmedlar budskap från änglar till publiken.

Välkommen
Branka

STOCKHOLM 21/3, 16/5, 13/6, 5/9, 3/10, 1/11, 4/12
Tid:
kl 19-21
Plats: Academy for Inner Potential - Högbergsgatan 48 - Stockholm Karta

Deltagaravgift 250:-betalas kontant på plats eller via Swish.

Tack för att du KOMMER I TID! Dörrarna öppnas kl 18.30 och stängs kl 19.00

Anmälan
Föranmälan är som regel inte nödvändig men vi är tacksamma om du anmäler dig till info@branka.se eller sms:a 073-590 38 49 så att vi kan reservera en plats till dig och planera för kvällen.


Om Änglamingel™

Änglamingelstartades den 9 maj 2007 som ett svar på kursdeltagares och klienters önskemål om ett öppet forum med möjlighet att träffa likasinnade människor och för nyfikna som har funderingar om andlighet och personlig andlig utveckling.

Varje träff har ett tema. Kvällen inleds med en kortare föreläsning med frågestund och avslutas med en änglaseans. Vanligtvis annonseras temat minst en vecka i förväg via nyhetsbrev, här på hemsidan Instagram och på Facebook, se Branka Okeijn Official. Oavsett temat får du möjlighet att ställa frågor som t ex. kan handla om hur du kan utveckla din egen intuition, änglar, andevärlden, medial utveckling eller annat som du funderar över. Branka svarar på dina frågor och tar upp aktuella ämnen. Du får gärna föranmäla dig så att vi kan reservera en plats för dig och planera för kvällen.

Om du vill vara säker på att inte missa ett intressant Änglamingel™ anmäl dig till Nyhetsbrevet. Du får automatiskt ett utskick i din mailbox. Vi garanterar självklart att dina uppgifter inte används för något annat ändamål.


Nyhetsbrev-test2.png

Tillbaka

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49