FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

  Änglakort

Angel-Tarot-cards.jpg

Ta emot budskap
Vägledning och budskap från änglar och guider är alltid kärleksfulla och rakt på sak. De talar till oss via våra tankar, känslor eller genom människor vi möter i vår vardag. Frågan är inte om änglarna kommunicerar med oss, frågan är snarare om vi är vakna nog att lägga märke till deras närvaro. De är kristallklara i sin vägledning och de skickar budskap till oss på olika sätt hela tiden. För den som är medveten och lyssnar finns det tecken överallt.

Ett konkret och okomplicerat sätt att ta emot budskap är att använda en typ av orakelkort som kallas änglakort. Änglakorten är tänkta att användas för personlig och andlig vägledning. Man kan använda dem både för att ta emot budskap till sig själv och till andra. Budskapen är oftast väldigt träffande och rakt på sak. Änglarna svarar på det vi håller i våra hjärtan och deras svar är alltid kärleksfulla och berättar om hur vi kan förändra en situation till det bättre. De ger oss tröst och vägledning i alla olika livsfrågor men framför allt ger de oss hopp om att det alltid finns en lösning för alla situationer och utmaningar som vi kan möta i våra liv.

 

Gifts-from-God.gifNär du väljer din kortlek

På marknaden finns många olika typer av änglakortlekar. De som jag fastnat för, som jag tycker är de absolut bästa, är Doreen Virtues kort vilka finns i många olika varianter. Varje kortlek har sin egen energi och kommer tilltala vissa men kanske inte andra. När du väljer din kortlek är det därför viktigt att du går till ett försäljningsställe så att du både kan titta och känna på korten. Välj den kortlek som du dras till och låt din intuition vägleda dig.

Bra änglakortlekar för nybörjare, även översatta till svenska:

Archangel Oracle Cards - Ärkeänglarnas orakelkort
Daily Guidance from Your Angels - Daglig vägledning från dina änglar

Messages from your Angels - Budskap från dina änglar

Andra roliga kortlekar som är utformade för specifika områden i livet är:

Romance Angels Oracle Cards     Relationer

Life Purpose Oracle Cards           Livsväg/Livsuppgift

Archangel Raphael Oracle Cards  Hälsa

Angel Therapy Oracle Cards        Healing på alla nivåer, den fysiska, psykiska och emotionella

Till änglakortlekarna medföljer en liten bok där varje kort beskrivs mer ingående än vad som ryms i den kortare text som finns på kortets framsida. Där hittar du också enkla läggningar som alla kan klara av, även de som aldrig tidigare använt orakelkort eller på ett medvetet sätt sökt kontakt med änglar. Änglakorten är mycket lätta att använda och innehåller bara positiva, upplyftande och inspirerande budskap.

Om du är intresserad av att lära dig mer om änglar är du välkommen på någon av mina workshops där du kan fördjupa dig och får lära dig mer om hur du kan öppna upp din clairvoyance och din medfödda medialitet så att du kan stå i närmare kontakt med änglarna och din intuition.

I änglaljus och kärlek

Branka


angel-cd

Lyssna, meditera och lär dig om änglar på CD skiva
Vad dina Änglar vill säga dig


Mer om änglar!

Workshop - Lär dig tolka Änglakort
Workshop - Änglar och hur man talar med dem

Läs om änglar - Änglar

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49