FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Webshop Blogg
Änglar Änglakort Chakra Medialitet AMORGOS Kontakt

Aenglar-workshop-2_redigerad-2.jpg

DEN MAGISKA ÖN

AMORGOS - KYKLADERNA - GREKLAND

19-25 april

Resa till och från Amorgos Program Boende


Fjärran från massturism vilar denna grekiska pärla och kraftplats i värdig stillhet. Den bjuder oss generöst på sin orörda natur, sin blomsterprakt och ett överflöd av doftande örter. Utsikten är vidunderlig och stillheten total. De som har upplevt Amorgos unika energi säger att när ön griper tag i en vet man att man kommer att återvända.

Att resa, att lämna det vana och välbekanta, utmanar oss att söka nya sidor hos oss själva och kan vara ett viktigt och ibland avgörande steg i en andlig process av personlig transformation. Vi kan inte skapa något nytt och samtidigt behålla samma övertygelser och medvetandestrukturer som vi alltid haft. För att utveckla vårt liv behöver också vår medvetenhet utvecklas. På en andlig resa har vi möjlighet att komma i kontakt med vårt autentiska jag, vår inre kraft och hitta det djupa syftet med vår personliga existens. Den viktigaste resan vi alla kan göra är resan i vårt inre då vi låter vår intuition tjäna som vår personliga guide och leda oss in till vårt spirituella hem.

Vi startar våra dagar med andningsövningar och mjuk Hatha Yoga, som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet. Vi väcker kroppen och tar kontakt med öns magiska energi, tryggt ledda av vår erfarna yogalärare Helene, som är utbildad yogaterapeut i Indien. Vi vandrar i bergen och besöker två heliga platser. Hozoviotissa klostret där Jungfru Marias ikon finns bevarad och Valsamitis klostret, en av de tre grekiska orakelplatserna där kvinnor spådde i heligt vatten.

Branka tar oss igenom en serie lektioner och övningar vilka leder oss djupt in i vårt andliga rum och kopplar oss samman med universums ljusvarelser, änglarna. När vi skiftar vår energi och öppnar vårt medvetande för expansion kan vi uppleva sann magi och inre transformation.

Följ med oss till Amorgos och upplev det stora blå.

Branka och Helene

BRANKA OKEIJN

Branka arbetar sedan många år som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Hon har hjälpt tusentals människor att komma i kontakt med sin inre andliga kraft och med sin förmåga att kommunicera med änglar.

 


HELENE WALLES HAY

Helene har rest till Amorgos sedan 1996 då hon förälskade sig i ön. Sedan 15 år tillbaka delar hon med sig av denna underbara plats till alla som vill fortsätta sin personliga resa. Helene använder sig av meditativ HathaYoga, Body Flow, dans och öns magi.

 

 


KURSDATUM 19-25 april
(Utresedatum 18 april)

KURSPRIS 6500 SEK inkl. moms
Kurspriset inkluderar följande:

  • Yoga, dans, meditationer
  • Workshop Änglamagi
  • Heldagsutflykt med besök på heliga platser
  • Bergsvandring till Teologos kloster, halv dag
  • Bilhyra i samband med utflykter


Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@branka.se

Uppge namn, mobilnummer och din fullständiga hemadress samt vilken rumskategori du önskar boka.
Faktura på kursavgiften skickas därefter via mail och betalas på 10dgr för att låsa din plats. Efter den 19 mars gäller omgående betalning för att låsa platsen och hotellrummet. Kursavgiften är 6500 SEK varav 2000 SEK är en anmälningsavgift som inte återbetalas vid avbokning.
För boknings och avbokningsregler klicka här.

Faktura på kursavgiften, 6500 SEK, skickas via mail och betalas på 10dgr till bankgiro 5494-6843 för att låsa din plats. Efter den 19 mars gäller omgående betalning för att låsa platsen och hotellrummet. Notera att  flygbiljett, färjebiljett och boende tillkommer. Läs mer om flyg och färja här.

När din kursbetalning kommit oss tillhanda reserveras din kursplats och en bokning går till hotellet för din valda rumskategori. Din betalning för kursavgiften är bindande.

Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas kursavgiften med avdrag för anmälningsavgiften på 2000 SEK, fram till 30 dagar innan utsatt kursdatum.

Ditt hotellrum avbokas automatiskt i samband med din avbokning.

Vid avbokning efter 30 dagar innan kursdatum sker ingen återbetalning.

Kursdeltagaren ombesörjer rese-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Läs mer här

Helene Walles Hay svarar på alla frågor rörande yoga, resan, utflykter och hotellboende.

Tel: 070-855 92 88

Mail: helene@hay.se

Branka Okeijn svarar på alla frågor om änglaworkshopen.

Tel. 073-590 38 49

Mail: info@branka.se

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49