FB-ikon.png twitter-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
Änglar Änglakort Chakra Medialitet Kontakt AMORGOS Resor

Aenglar-workshop-2_redigerad-2.jpg

DEN MAGISKA ÖN

AMORGOS - KYKLADERNA - GREKLAND

18 - 24 april 2019


Fjärran från massturism vilar denna grekiska pärla och kraftplats i värdig stillhet. Den bjuder oss generöst på sin orörda natur, sin blomsterprakt och ett överflöd av doftande örter. Utsikten är vidunderlig och stillheten total. De som har upplevt Amorgos unika energi säger att när ön griper tag i en vet man att man kommer att återvända.

Att resa, att lämna det vana och välbekanta, utmanar oss att söka nya sidor hos oss själva och kan vara ett viktigt och ibland avgörande steg i en andlig process av personlig transformation. Vi kan inte skapa något nytt och samtidigt behålla samma övertygelser och medvetandestrukturer som vi alltid haft. För att utveckla vårt liv behöver också vår medvetenhet utvecklas. På en andlig resa har vi möjlighet att komma i kontakt med vårt autentiska jag, vår inre kraft och hitta det djupa syftet med vår personliga existens. Den viktigaste resan vi alla kan göra är resan i vårt inre då vi låter vår intuition tjäna som vår personliga guide och leda oss in till vårt spirituella hem.

Vi startar våra dagar med andningsövningar och mjuk Hatha Yoga, som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet. Vi väcker kroppen och tar kontakt med öns magiska energi, tryggt ledda av vår erfarna yogalärare Helene, som är utbildad yogaterapeut i Indien. Vi vandrar i bergen och besöker två heliga platser. Hozoviotissa klostret där Jungfru Marias ikon finns bevarad och Valsamitis klostret, en av de tre grekiska orakelplatserna där kvinnor spådde i heligt vatten.

Branka tar oss igenom en serie lektioner och övningar vilka leder oss djupt in i vårt andliga rum och kopplar oss samman med universums ljusvarelser, änglarna. När vi skiftar vår energi och öppnar vårt medvetande för expansion kan vi uppleva sann magi och inre transformation.

Följ med oss till Amorgos och upplev det stora blå.

Branka och Helene

BRANKA OKEIJN

Branka arbetar sedan många år som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Hon har hjälpt tusentals människor att komma i kontakt med sin inre andliga kraft och med sin förmåga att kommunicera med änglar.

 


HELENE WALLES HAY

Helene har rest till Amorgos sedan 1996 då hon förälskade sig i ön. Sedan 15 år tillbaka delar hon med sig av denna underbara plats till alla som vill fortsätta sin personliga resa. Helene använder sig av meditativ HathaYoga, Body Flow, dans och öns magi.

 

 

Mer information om denna magiska resa kommer inom kort!

Copyright © 2018 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49