FB-ikon.png Insta-ikon.png Linked-in-ikon.png

   

Hem Om Branka Vägledning Events Intuitive Angel Messenger™ Blogg Shop
AMORGOS RESOR Änglar Chakra Medialitet Kontakt

Aenglar-workshop-2_redigerad-2.jpg

DEN MAGISKA ÖN

AMORGOS - KYKLADERNA - GREKLAND

18-24 april 2018

Program Boende Resa till och från Amorgos


Fjärran från massturism vilar denna grekiska pärla och kraftplats i värdig stillhet. Den bjuder oss generöst på sin orörda natur, sin blomsterprakt och ett överflöd av doftande örter. Utsikten är vidunderlig och stillheten total. Amorgos energi är magnetisk och mystisk. De som har upplevt Amorgos unika energi säger att när ön griper tag i en vet man att man kommer att återvända.

Om du är redo att ta ett stort steg i din personliga och andliga utveckling, ett steg mot helhet och ett mer själscentrerat liv, vill du inte missa ett enda ögonblick av denna livsförändrade resa. Genom undervisning, övningar, dans och yoga kan du expandera din energi och ditt medvetande för att nå djupa insikter och komma i kontakt med ditt högre jag, dina änglar och dina guider. Oavsett om detta är ditt första möte med andlighet eller nästa kapitel i ditt liv möter dina kursledare dig exakt där du befinner dig.

Att resa, att lämna det vana och välbekanta, utmanar oss att söka nya sidor hos oss själva och kan vara ett viktigt och ibland avgörande steg i en andlig process av personlig transformation. Vi kan inte skapa något nytt och samtidigt behålla samma övertygelser och medvetandestrukturer som vi alltid haft. För att utveckla vårt liv behöver också vår medvetenhet utvecklas. På en andlig resa har vi möjlighet att komma i kontakt med vårt autentiska jag, vår inre kraft och hitta det djupa syftet med vår personliga existens. Den viktigaste resan vi alla kan göra är resan i vårt inre då vi låter vår intuition tjäna som vår personliga guide och leda oss in till vårt spirituella hem.

Vi startar våra dagar med andningsövningar och mjuk Hatha Yoga, som alla kan vara med på oavsett tidigare erfarenhet. Vi väcker kroppen och tar kontakt med öns magiska energi, tryggt ledda av vår erfarna yogalärare Helene, som är utbildad yogaterapeut i Indien. Vi vandrar i bergen och besöker två heliga platser. Hozoviotissa klostret där Jungfru Marias ikon finns bevarad och Valsamitis klostret, en av de tre grekiska orakelplatserna där kvinnor spådde i heligt vatten.

Branka tar oss igenom en serie lektioner och övningar vilka leder oss djupt in i vårt andliga rum och kopplar oss samman med universums ljusvarelser, änglarna. När vi skiftar vår energi och öppnar vårt medvetande för expansion kan vi uppleva sann magi och inre transformation.

Följ med oss till Amorgos och upplev det stora blå.

Branka och Helene

BRANKA OKEIJN

Branka arbetar sedan många år som Angel Therapist®, andlig vägledare och inspiratör. Hon har hjälpt tusentals människor att komma i kontakt med sin inre andliga kraft och med sin förmåga att kommunicera med änglar.

 


HELENE WALLES HAY

Helene har rest till Amorgos sedan 1996 då hon förälskade sig i ön. Sedan 15 år tillbaka delar hon med sig av denna underbara plats till alla som vill fortsätta sin personliga resa. Helene använder sig av meditativ HathaYoga, Body Flow, dans och öns magi.

 

 


KURSDATUM 18-24 april
(Utresa senast 17 april)

KURSPRIS 6500 SEK inkl. moms
Kurspriset inkluderar följande:

  • Yoga, dans, meditationer
  • Workshop Änglamagi
  • Heldagsutflykt med besök på heliga platser
  • Bergsvandring till Teologos kloster, halv dag
  • Bilhyra i samband med utflykter


Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@branka.se

Uppge namn, mobilnummer och din fullständiga hemadress samt vilken rumskategori du önskar boka. Faktura på kursavgiften skickas därefter via mail. Du betalar anmälningsavgiften på 2000 SEK omgående för att reservera din plats.

För fullständiga boknings och avbokningsregler klicka här.

Faktura på kursavgiften, 6500 SEK, skickas via mail och betalas till bankgiro 5494-6843. Du betalar anmälningsavgiften på 2000 SEK omgående för att reservera din plats. Resterande belopp om 4500 SEK ska vara oss tillhanda på angivet bankgiro senast den 1 mars 2019. Efter den 1 mars 2019 gäller omgående betalning för kursen i sin helhet för att låsa kursplatsen. Din anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej vid eventuell avbokning. För fullständiga boknings och avbokningsregler klicka här.
Notera att flygbiljett, färjebiljett och boende tillkommer.
Läs mer om flyg och färja här.
Läs mer om boendet här.

När din kursbetalning och anmälningsavgift kommit oss tillhanda reserveras din kursplats och en bokning går till hotellet för din valda rumskategori. Din betalning för kursavgiften är bindande. Vi ombesörjer hotellbokningen som en ren service till dig. För eventuella extranätter och avbokning kontaktar du hotellet direkt.

Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas kursavgiften med avdrag för anmälningsavgiften på 2000 SEK, fram till 30 dagar innan utsatt kursdatum.

Ditt hotellrum avbokas automatiskt i samband med din avbokning.

Vid avbokning efter 30 dagar innan kursdatum sker ingen återbetalning.

Kursdeltagaren ombesörjer rese-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.

För fullständiga boknings och avbokningsregler klicka här.

Helene Walles Hay svarar på alla frågor rörande yoga, resan, utflykter och hotellboende.

Tel: 070-855 92 88

Mail: helene@hay.se

Branka Okeijn svarar på alla frågor om änglaworkshopen.

Tel. 073-590 38 49

Mail: info@branka.se

Copyright © 2019 Branka Okeijn. Alla rättigheter reserverade. - Torsgatan 76, Stockholm - Tel.073-590 38 49